Off canvas menu

Εικονίδιο αναζήτησης

Magnifying glass icon

Εικονίδιο αναζήτησης κινητό

Magnifying glass icon

Εικονίδιο αγαπημένα

Εικονίδιο ο λογαριασμός μου

User icon
Shopping cart icon

Καλάθι αγορών

ΦΙΛΤΡΑ

Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και τις συνθήκες  χρήσης & συναλλαγής του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.zmpitasiaso.gr

Όροι Χρήσης, τους οποίους καλείται να αποδεχτεί ο καταναλωτής στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει).

Εφόσον πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του www.zmpitasiaso.gr  αποδέχεστε αυτόματα τους όρους συναλλαγής και τις όποιες τροποποιήσεις. Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο οι χρήστες παραχωρούν την συγκατάθεσή τους στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση του.

Περιγραφή Προϊόντων

Tα λουλούδια και φυτά είναι εποχιακά προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες ποικιλίες και κάποια είδη δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα ή οι φωτογραφίες των φυτών και λουλουδιών μπορεί να διαφέρουν από την πραγματική κατάσταση από τα φυτά ή λουλούδια που είναι διαθέσιμα για το λόγο ότι τα άνθη των φυτών και λουλουδιών μεταβάλλονται συνεχώς. Σε περίπτωση που τα φυτά ή τα λουλούδια δεν είναι διαθέσιμα τότε αντικαθίσταται με άλλο ανάλογης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για της βάσεις των συνθέσεων, κεραμικά-πλαστικά, καλάθια, γυάλινα υλικά, κουτιά συσκευασίας, περιτυλίγματα, μπαλόνια, λούτρινα, ευχετήριες κάρτες, ποτά, σοκολατάκια κ.λ.π..

Το www.zmpitasiaso.gr προσπαθεί να είναι ακριβής στη δημιουργία της εκάστοτε παραγγελίας χωρίς αυτό να την καθιστά υπόχρεη σε περιπτώσεις, που τα υλικά τη συγκεκριμένη περίοδο που έχετε υποβάλει την παραγγελία σας, μπορεί να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις σε χρωματισμούς. Κάθε σύνθεση  κατασκευάζεται ειδικά για εσάς στο κατάστημά μας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με το χρώμα και το σχήμα του που εμφανίζεται στην εικόνα .

Οι συνθέσεις λουλουδιών και τα μπουκέτα κατασκευάζονται αφού καταχωρηθεί η παραγγελία σας. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (το λιγότερο μία με δύο ωρών), ώστε ο ανθοδέτης να έχει την ευχέρεια να κατασκευάσει το προϊόν που επιλέξατε. Ο χρόνος κατασκευής των προϊόντων διαφέρει από προϊόν σε προϊόν και παράλληλα τηρείτε αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών.

 

Μπαλόνια – Κίνδυνοι

Το μπαλόνι είναι ένα δώρο είτε μόνο του ή ως συνοδευτικό που δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Προσοχή όμως γιατί το μπαλόνι μπορεί να γίνει επικίνδυνο σε παιδιά κάτω των 8 ετών. Υπάρχει περίπτωση πνιγμού ή ασφυξίας όταν έρθουν σε επαφή με ξεφούσκωτα ή σπασμένα μπαλόνια. Απαιτείται επίβλεψη από ενήλικα. Πετάξτε τα σπασμένα μπαλόνια! Τα μπαλόνια Λατέξ έχουν ελάχιστο χρόνο πτήσης περίπου 18 ώρες υπό φυσιολογικές συνθήκες και για αυτό το λόγο δεν τα αφήνουμε ελεύθερα γιατί μπορεί να καταλήξουν σε σημεία που μπορεί να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η εταιρία μας έχει επιλέξει συνεργασίες προμηθευτών που χρησιμοποιούν βιοδιασπώμενα υλικά για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον όσο είναι αυτό εφικτό. Το αέριο ήλιο με το οποίο φουσκώνονται τα μπαλόνια είναι ένα υλικό το οποίο μεταβάλλεται ανά της συνθήκες που επικρατούν σύμφωνα με το κρύο, ζέστη, υγρασία, υψόμετρο κτλπ. Είναι ένας παράγοντας ο οποίος μπορεί να επηρεάσει τον μέσο όρο πτήσης των μπαλονιών. Σε όλα μας τα μπαλόνια χρησιμοποιούμε τζέλ στεγανοποίησης και φουσκώνονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να αυξήσουμε τις ώρες πτήσης των μπαλονιών από 18-36 ώρες αλλά πάντα θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το χρόνο αυτό ή ακόμα και να σπάσει ένα μπαλόνι.

Συνοδευτικά Προϊόντα

Στο κατάστημά www.zmpitasiaso.gr θα βρείτε συνοδευτικά προϊόντα από επώνυμες εταιρίες σε σοκολάτες, ποτά κτλ. Τα οποία ελέγχονται από εμάς για την ημερομηνία λήξης τους και δεν φέρει καμία ευθύνη το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε περίπτωση ελαττωματικής παρτίδας. Τα αλκοολούχα ποτά παραδίδονται μόνο σε άτομα άνω τον 18 ετών.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.zmpitasiaso.gr  φωτογραφίζονται στο φυσικό μας κατάστημα ή προμηθεύονται από καταλόγους των συνεργατών μας.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων του site είναι πνευματικής ιδιοκτησίας του www.zmpitasiaso.gr  και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταλόγων προϊόντων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση μας.

 

Δικαίωμα Αλλαγών

Το www.zmpitasiaso.gr  διατηρεί το δικαίωμα οποιασδήποτε τροποποίησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα, στα προϊόντα την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων όποια στιγμή κριθεί απαραίτητο χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση.

Τρόποι Παραγγελίας

1.   Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.zmpitasiaso.gr

Μπείτε στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει και επιλέγεται το προϊόν που επιθυμείτε.

Συνήθως σε κάποια προϊόντα αναφέρονται τα τεμάχια κάτω από την φωτογραφία στην περιγραφή προϊόντος.  Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα προϊόντα για να στείλετε και μπορείτε να τα συνοδέψετε με προϊόντα όπως λουλούδια, φυτά, λούτρινα αρκουδάκια, διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, κρασιά, ευχετήριες κάρτες, μπαλόνια ή σοκολάτες και σοκολατάκια.

Στη συνέχεια μεταφερθείτε στο καλάθι πατώντας το κουμπί ‘αγορά’ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα στοιχεία του αποστολέα και τα στοιχεία του παραλήπτη που θέλετε να παραδοθεί το προϊόν.

2.  Μπορείτε να καλέσετε στο 6986351935 ή στο 2410996605 και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά έχοντας όλα τα στοιχεία του παραλήπτη και τον κωδικό του προϊόντος και να κάνετε μεταφορά χρημάτων σε αριθμό λογαριασμού τραπέζας Πειραιώς ή Εθνικής.

3.  Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημά μας εντός Ιασώ Θεσσαλίας και μαζί να δημιουργήσουμε το δωράκι για τους αγαπημένους σας φίλους ή συγγενείς.

Εκτέλεση Παραγγελίας :

Όταν λαμβάνουμε μια παραγγελία, μεταφέρετε στον πίνακα παραγγελιών με σειρά ημερομηνίας

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών αλλά και φροντίζουμε όσο είναι αυτό εφικτό να συνδυάζουμε και το χρονικό περιθώριο που επιθυμεί ο αποστολέας χωρίς αυτό να μας καθιστά υπόχρεους.

Πρέπει να αναγνωρίζετε και από τον αποστολέα πως οι συνθήκες σε μια διαδρομή μπορεί να μην είναι εύκολες και να δημιουργηθούν καθυστερήσεις από απρόοπτα εμπόδια όπως η κίνηση, να έχει κλίσει μια διαδρομή ,να συμβεί βλάβη στα οχήματά μας και πολλά άλλα περιστατικά. Το κατάστημά μας σε τηλεφωνικές παραγγελίες ενημερώνει τον αποστολέα εάν είναι εφικτό η παράδοση σε χρόνο αυστηρά συγκεκριμένο ή όχι, έτσι ώστε θα είναι στην κρίση του αποστολέα εάν θα προχωρήσει την παραγγελία του ή όχι. Σε περιπτώσεις που η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί από το σύστημα και στα σχόλια αναφέρετε συγκεκριμένη χρονική ώρα και δεν προηγηθεί επικοινωνία με το κατάστημα για να ενημερώσει εάν είναι εφικτό ή όχι τότε ακολουθείτε η σειρά προτεραιότητας και θα έρθει σε επικοινωνία με τον αποστολέα για ενημέρωση, εάν δεν τα καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του θα καταβάλει προσπάθεια να εκπληρώσει την επιθυμία αυτή, χωρίς όμως να καθιστά το κατάστημα υπόχρεο και πάντα σεβόμενο την σειρά προτεραιότητας.

Ο έμπειρος οδηγός μας προτού ξεκινήσει το δρομολόγιο ενημερώνει τηλεφωνικά τον παραλήπτη για τον χρόνο που θα βρίσκετε ακριβώς στην πόρτα του και πως όταν θα είναι από κάτω θα ακολουθήσει δεύτερη τηλεφωνική κλήση έτσι ώστε να βγει να παραλάβει. ( Ο οδηγός δεν επιτρέπεται να μπαίνει σε κλειστούς χώρους όπως πολυκατοικίες, εταιρίες κτλ. όπως και πολλές φορές είναι και αδύνατη η στάθμη και η στάθμευση του οχήματος σε πυκνό κατοικημένες περιοχές). Μόλις παραδοθεί η παραγγελία, ή εταιρεία μας στέλνει ή καλεί τον αποστολέα και να ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας του.

Οι παραγγελίες που έχουν την παράδοση εντός του Ιασώ Θεσσαλίας γίνονται ως συνήθως εντός μιας ώρας αρκεί ο παραλήπτης να έχει μεταφερθεί στο δωμάτιο εάν πρόκειται για λεχώνα ή ασθενή ή να βρίσκεται εντός του Ιασώ Θεσσαλίας εάν πρόκειται για εργαζόμενο ή συνεργάτη γιατρό.

Σέ κάθε περίπτωση μετά την παράδοση της παραγγελίας ο αποστολέας θα ενημερωθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κατάστημά μας αποστέλλει όλα του τα προϊόντα μόνο εντός Ιασώ Θεσσαλίας και εντός Λαρίσης.

Το κατάστημα μας στέλνει επιλεγμένα προϊόντα εκτός Λαρίσης όπως αναφέρεται και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.zmpitasiaso.gr και αναγράφεται στις επιλογές αποστολές εντός ή εκτός Λάρισας.

Εάν κάποιο προϊόν που επιθυμείτε δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενημερώστε μας για να φροντίσουμε να το βρούμε για εσάς.

Υπάρχει όμως και η έξτρα δυνατότητα για αποστολή λουλουδιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό και παραδίδονται προϊόντα που αφορούν τα συνεργαζόμενα δίκτυα ανθοπωλών. Δεν διατίθενται τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή τιμή της παραγγελία σας .

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μέχρι (1) ημέρα πριν από την ημερομηνία παράδοσης. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιστρέφεται ακριβώς το ποσό για το οποίο έχετε χρεωθεί.

Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις παραγγελιών που υποβάλλονται αυθημερόν για εκτέλεση την ίδια ημέρα. Ακόμη και στη περίπτωση όπου ο αποστολέας “αλλάξει γνώμη” και δεν επιθυμεί την αποστολή των λουλουδιών, μπορούν αυτά να μην αποσταλούν αλλά η χρέωση του αρχικού ποσού δεν επιστρέφεται. Αυτό συμβαίνει διότι μόλις λάβουμε μία παραγγελία προχωρούμε αμέσως στη κατασκευή του σχετικού προϊόντος επεξεργαζόμενοι τα λουλούδια, ή τα μπαλόνια που είναι απαραίτητα, τα οποία με την πιθανή ακύρωση της παραγγελίας είναι αδύνατο να τα επιστρέψουμε στη θέση τους στην αρχική τους κατάσταση χωρίς τη σχετική ζημιά.

Δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις, ούτε επιστροφές χρημάτων που αφορούν σε παραγγελίες με προορισμούς την υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό και οι οποίες προωθούνται για εκτέλεση σε συνεργαζόμενο μέλος του δικτύου μας.

Παράπονα σχετικά με την καλή ποιότητα των παραδιδόμενων προϊόντων γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ την ίδια ημέρα της παράδοσης και ΜΟΝΟ από τον αποστολέα (ο οποίος έχει χρεωθεί και την αξία αυτών) και όχι μεταγενέστερα, εγγράφως με e-mail ή Viber στο τηλέφωνο 6986351935.  Σε αυτές τις περιπτώσεις αποστέλλουμε αμέσως αντιπρόσωπό μας στον παραλήπτη της παραγγελίας, ελέγχουμε το προϊόν και εφ’ όσον πράγματι διαπιστώσουμε πρόβλημα, αντικαθιστούμε αυτό με νέο.

Βεβαίως κάθε προϊόν που έχουμε ετοιμάσει, έχει φωτογραφηθεί πριν ξεκινήσει για την παράδοση με χρόνο σφραγίδα.

Ο αποστολέας μπορεί να γνωρίζει ακριβώς ποια είναι η κατάσταση του προϊόντος κατά την παράδοση εφόσον συμφωνήσει να του σταλθεί φωτογραφία μέσω Viber στο σχετικό παράθυρο πριν την αγορά του προϊόντος.

Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές στα προϊόντα είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 13% και 24% ανάλογα το προϊόν. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από τον τόπο παράδοσης και διευκρινίζονται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.zmpitasiaso.gr .

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Ασφαλές περιβάλλον τράπεζα Πειραιώς

Ο πελάτης ολοκληρώνει τις αγορές του στο e-shop σας.

Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεται για τo ποσό της οφειλής του και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του.

Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter, που ενημερώνει την επιχείρησή σας αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής του από το e-shop σας.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο πελάτης επιστρέφει στο δικτυακό τόπο της επιχείρησής σας (e-shop).

Πλεονεκτήματα

Η επιχείρησή  δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Αυτό διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία πιστοποίησής της κατά PCI.

Η υλοποίηση της υποδομής ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα.

2 Μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking.

3 Με μετρητά ή μέσω POS εντός του καταστήματος μας.

Σημείωση:

Οι παραγγελίες σε κατάσταση αναμονής δεν αποστέλλονται.

Τα προϊόντα παραγγελίας δεν μπορούν να κρατηθούν ή αποσταλούν πριν από την κατάθεση.

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα ξεκινήσει εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.zmpitasiaso.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Για τους εγγεγραμμένους χρήστες, τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται στην βάση δεδομένων μας και έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με τον νόμο Ν.2472/97 όπως επίσης και οι παραγγελίες σας.

Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμό, email και τηλέφωνό) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.  Τα Προσωπικά Στοιχεία σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει (παράδοση προϊόντων, ενημέρωση εκτέλεσης παραγγελίας, ενημέρωση για νέα προϊόντα/προσφορές κ.τ.λ.) και κυρίως για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας.